OM OSS 

Om oss

 

Erfarenhet och kompetens

Vår affärsidé är att utveckla och marknadsföra system och tekniska lösningar för effektiv hantering av externa och interna webbplatser.

Företaget startade som en del av ett datautbildningsföretag. År 1997 påbörjades utvecklingen av första versionens publiceringsverktyg.

Verktyget har sedan förändrats löpande under ett antal versioner, mars 2017 lanserades vår senaste version Empori med nytt gränssnitt för enklare hantering, modernare utseende och snabbare laddningstider samt stöd för GDPR.

Ambition

Vi arbetar ständigt med utveckling och förädling av våra system, som redan på många sätt är i branschens framkant. Vår ambition är att behålla och bygga vidare på den positionen.

Vi arbetar även med webbutveckling i ett bredare perspektiv, generell systemintegration, anpassning av skräddarsydda funktioner för kunder med specifika krav. Övriga områden som sedan en tid fått högre fokus är produkt och e-handelslösningar med anpassad filtreringsfunktion, konfigurator/produktväljare samt evenemangsmodulen.

Vi håller idag en kvalitativ nivå som är likställd med de största och mest kända leverantörerna.

Vårt mål är inte att bli störst - utan att fortsätta vara en av de bästa inom vårt affärsområde med bibehållen servicegrad mot våra kunder.

Samarbetspartners

Tack vare många år i branschen har vi flera väl uppbyggda partnerrelationer inom de kunskapsområden som kan bli aktuella under resan från idé till fungerande webbplats. Vi värderar dessa relationer högt och baserar dem på ömsesidig syn på kvalitet, funktion och kundnytta.

Delar Du våra värderingar? Kontakta oss!

Avtal och Policies

Kan läsas här.